A A

Missie & visie

Samen werken aan uw gezondheid

Gezond zijn is niet vanzelfsprekend. Vaak staan we daar pas bij stil als er iets aan de hand is. En dan kunt u natuurlijk bij ons terecht. Samen zoeken we uit waar uw klachten vandaan komen en wat we eraan kunnen doen. Wij helpen u zelf of verwijzen u door naar de juiste specialist. Maar uiteindelijk is er maar één echt verantwoordelijk voor uw gezondheid, en dat bent u zelf. Daarom helpen we u graag om zo gezond mogelijk te leven. Want daar wordt iedereen beter van!

Visie: vraagbaak voor gezondheid en welzijn

Huisartsenpraktijk Gezondheidscentrum Zevenkamp heeft meer dan 8.000 patiënten. Dat is ruim de helft van alle inwoners van de wijk Zevenkamp. Voor al deze mensen is dit de rol die we willen vervullen: een vraagbaak voor gezondheid en welzijn; de eerste plek waar mensen binnenlopen voor vriendelijk en deskundig advies.

Missie: samen werken aan uw gezondheid

In onze missie herkent u ons motto: samen werken aan uw gezondheid. We bieden u brede professionele eerstelijns zorg, in samenwerking met een sterk netwerk aan zorgpartners. Binnen het gezondheidscentrum, waar u verschillende specialismen onder één dak vindt, maar ook daarbuiten.

De zorg die wij u bieden is:

  • Persoonlijk, laagdrempelig en effectief;
  • Gericht op het verbeteren van gezondheid en welzijn;
  • Maatwerk, passend bij wat voor u nodig of belangrijk is.